Je winkelmandje is leeg

Algemene voorwaarden fotoshoots

Prijzen en betaling

Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Betaling geschiedt nadat de fotoshoot heeft plaatsgevonden. Wanneer het totaal te betalen bedrag volledig is voldaan, worden de bewerkte foto’s per email toegestuurd.

Levering

De foto’s worden geleverd 2 tot 4 weken nadat de fotoshoot heeft plaatsgevonden. De levertijd kan iets oplopen in geval van ziekte, vakantie enzovoort. In dit geval zullen wij contact met jullie opnemen.

Herroeping en klachten

De Wet Koop op afstand geldt niet voor de fotoshoots van BabyGreets, omdat het maatwerk betreft. Aankopen kunnen dus niet worden geretourneerd.

Alle producten worden voor verzending zorgvuldig nagekeken. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal in orde zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Copyright en publicatie recht

BabyGreets blijft intellectueel eigenaar van alle foto’s. Verkoop aan derden of vermeerdering op welke manier dan ook is verboden.

BabyGreets behoudt het recht de foto’s te gebruiken ter promotie van haar werkzaamheden. Mocht de klant hier niet mee akkoord gaan dient BabyGreets hier van tevoren schriftelijk van op de hoogte gebracht te worden.

Ziekte of overmacht

Wanneer BabyGreets door omstandigheden verhinderd is, is BabyGreets daar niet voor aansprakelijk te stellen. Bij ziekte of overmacht van beide partijen wordt er gezamenlijk gekeken of de fotoshoot te verplaatsen is naar een ander tijdstip. Indien de klant verhinderd is, dient BabyGreets uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte gesteld te worden.

Aansprakelijkheid

BabyGreets kan nooit ofte nimmer aansprakelijk worden gesteld wanneer het resultaat niet naar wens is of wanneer er lichamelijke of materiële schade is ontstaan op de locatie van de fotoshoot. De klant blijft te allen tijden zelf verantwoordelijk voor haar acties.

Algemene voorwaarden videogeboortekaartjes

Prijzen en betaling

De op de website genoemde prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. Er zijn geen verborgen kosten. De betaling geschiedt vooraf.

Levering

De levertijd is circa 2 werkdagen na ontvangst van de betaling en de benodigde gegevens. De levertijd kan iets oplopen in geval van ziekte, vakantie o.i.d. In deze uitzonderlijke gevallen zullen we een bericht op de website plaatsen en/of ontvang je van ons een e-mail.

Herroeping en klachten

De Wet Koop op afstand geldt niet voor de digitale geboortekaartjes van BabyGreets, omdat het maatwerk betreft. Aankopen kunnen dus niet worden geretourneerd.

De cadeaukaart geeft geen recht op restitutie van de waarde van de cadeaukaart.

Alle producten worden voor verzending zorgvuldig nagekeken. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal in orde zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Rechten

Alle geboortekaartjes die bij BabyGreets besteld worden, zijn voor persoonlijk gebruik. Je mag de geboortekaartjes delen op internet en social media (denk hierbij aan websites zoals YouTube, Facebook etc.) Het is echter niet toegestaan om onze ontwerpen te kopiëren, na te maken of muziek uit de geboortekaartjes te gebruiken.

De foto’s die je toevoegt aan een product van BabyGreets zijn van jezelf of je hebt toestemming verkregen van de maker van de foto om deze te mogen gebruiken. De klant vrijwaart BabyGreets voor aanspraken op grond van inbreuk op intellectuele eigendomsrechten en portretrecht.